VILLA ASPRIA

Prachtige witte villa groot prestige in het kader van een privé-eigendom, gelegen op 3 kilometer van de Egeïsche Zee en haar prachtige stranden.

Over de villa

De nieuw gebouwde villa is omgeven door een lage muur gemaakt van land stenen. Met zijn verwarmd buitenzwembad van de eerste mei tot 31 oktober, zijn pergola, zijn terras, zijn ligstoelen, zijn tuin, alles is ontworpen om u te verwelkomen in een droomomgeving het hele jaar door.

De villa heeft twee onderbrengingen. De Agapi en de Asteri kamers zijn elk geschikt voor twee volwassenen.

Het landbezit heeft zijn eigen parkeerterrein en ligt op drie kilometer van een badplaats met winkels, supermarkten en restaurants.

Op aanvraag kan de gastvrouw het ontbijt op uw eigen terras bedienen. ’s Namiddags kan ze haar huisgemaakte cocktails laten proeven of de alcohol van de regio en de prestigieuze Griekse wijnen. Frisdranken zijn ook beschikbaar.

De villa is bezet met prachtige wandelingen die uitstrekken de hoogten van het gebied en naar de zee. Die is dichtbij het ingedeelde dorp van “Maroulas”.

Dertig kilometer verderop vinden jullie de Zee van Libië en zijn kleine dorpen, gewoonweg verbluffend.

Veel activiteiten zijn beschikbaar in de regio. We zullen daarover alle informatie geven met betrekking tot uw belangen.

Kamers

AGAPI ET ASTERI

Elke kamer is uitgerust met een groot tweepersoonsbed met nachttafels en een klerenkast, een grote douche, een wastafel met kast en een WC. Elke kamer heeft ook een privé koelkast alsook een privé terras met uitzicht op zee. Doucheproducten en linnengoed zijn inbegrepen.

BUITENZWEMBAD

Hobby buitenzwembad van 8 meter op 3.80. : De diepte is van 1.30 tot 1.40 meter. Het is verwarmd tot een temperatuur van 28 graden. Een buitendouche is aanwezig om te spoelen. De pergola met de familie tafel, het terras en de ligstoelen is bij het zwembad. Doeken zijn ter uw beschik.

RESERVERINGEN EN TARIEVEN

Het seizoen begint op 1 mei en eindigt op 31 oktober.

Onze prijs varieert van € 75 tot € 115 afhankelijk van de boekingsperioden.

Ontbijten, maaltijden en dranken zijn extra kosten.

Aarzel niet om contact op te nemen met de eigenaar voor verdere informatie. Zij kan u dus informeren over de huidige promoties.

CONTACT

Maria Hatzidimitrakis (eigenares en operator)

Maroulas à 74100 Rethymnon


Tél : +30 697 584 2294
+352 661 44 24 26

Gesproken en geschreven talen: Frans – Nederlands – Grieks

Geschreven taal: Engels